۱۳۹۱ اسفند ۱۸, جمعه

158 هزار تبعه افغاني از خدمات بيمه اي برخوردار مي شوند

158 هزار تبعه افغاني از خدمات بيمه اي برخوردار مي شوند
مدير كل اتباع وزارت كشور گفت: 158 هزار تبعه افغاني كه بصورت قانوني در كشور هستند از خدمات بيمه اي برخوردار مي شوند.

به گزارش اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي به نقل از خبرگزاري مهر، عزيز كاظمي در حاشيه گردهمايي مديران كل اتباع و مهاجرين خارجي استانداري هاي سراسر كشور در جمع خبرنگاران اظهار كرد: جلسه هم انديشي مديران كل اتباع خارجي استانداري هاي سراسر كشور به منظور جمع بندي فعاليت هاي سال 91و چشم انداز هاي سال 92 برگزار شد.
مدير كل اتباع وزارت كشور با بيان اينكه ارائه خدمات مناسب به اتباع خارجي مقيم ايران از دستور عمل هاي مقامات عالي رتبه كشور است، گفت: در همين راستا 158 هزار تبعه افغاني كه بصورت قانوني از اقشار آسيب پذير، زنان سرپرست خانوار، بيماران خاص هستند بصورت رايگان تحت پوشش خدمات بيمه اي قرار مي گيرند.
كاظمي در همين زمينه افزود: همچنين اتباع افغاني كه بصورت قانوني در كشور كه جز گروههاي مذكور نيستند مي توانند با پرداخت سالانه 90 هزارتومان از خدمات بيمه اي برخوردار شوند.
وي با بيان اينكه در حال حاضر 300هزار دانش آموز تبعه خارجي دركشور مشغول به تحصيل هستند، بيان كرد: در حال حاضر 11هزار دانشجو تبعه  افغاني در كشور مشغول به تحصيل و15 هزار تبعه  افغاني نيز از دانشگاههاي كشور فارغ التحصيل شده اند.
مدير كل اتباع وزارت كشور در ادامه به خروج داوطلبانه اتباع افغاني از كشور اشاره كرد و افزود: پيشنهاد ايران براي بازگشت اتباع افغاني به كشورشان 100هزار نفر در سال 92 است.
كاظمي اظهار كرد: اولويت خروج اتباع افغاني از كشور با فارغ التحصيلان، كارگران، استادكاران است كه بازگشت داوطلبانه اين افراد مي تواند الگويي براي ساير اتباع افغاني براي بازگشت به وطنشان باشد.
وي با بيان اينكه بازگشت دوطلبانه اتباع افغاني به كشورشان حركتي دو سويه است، تصريح كرد: شناسايي افراد از وظايف مسئولان ذي ربط در كشور است و فراهم آوردن شرايط زندگي سالم از جمله وظايف كشور افغانستان است.
مدير كل اتباع وزارت كشور افزود: افرادي كه بصورت غير قانوني وارد خاك كشور مي شوند متجاوزين شناخته شده و مطابق با موازين قانوني با آنان برخورد مي شود.
كاظمي با اشاره به اين مطلب كه اتباعي كه داراي كارت هستند مي توانند ازخدمات در حوزههاي آموزشي، بهداشت، فني و حرفه اي بهره مند شوند، بيان كرد: اعطاي گواهينامه براي اتباع افغاني در حال بررسي است.
--------------------------------
یادداشت شردبیر:
از این همه تعریف و تمجید از خودشان بالاخره یک کلمه هم برای ما مهم به نظر رسید و آن هم اعطای گواهینامه!
البته لازم به ذکر است که این امتیاز را که سالها ایران برای مهاجرین افغانی ممنوع کرده بود. به چه قیمتی حاضر به مذاکره شده است. ما احتمال می دهیم در پی تشدید برخورد با اتباع به اصطلاح غیر مجاز و برای دورکردن افکار عمومی از سوء برخورد با این افراد. نظر مردم را به سوی گواهینامه جلب کرده اند تا مگر به کارهای خودشان ادامه دهند.
میگی نه؟ نگاه کن!

ازدواج 300 هزار زن ايراني با اتباع خارجي

1391/12/9 چهارشنبه

ازدواج 300 هزار زن ايراني با اتباع خارجي

ازدواج، يكي از مهم‌ترين دغدغه هاي زنان است كه پيامدهاي منفي و مثبت زيادي را در آينده براي آنان بوجود مي آورد، برخي از زنان، ازدواج با اتباع خارجي برايشان اولويت فراوان دارد، در حالي‌كه از پيامدهاي منفي آن غافل مي‌شوند.

به گزارش اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي به نقل از قانون، آمارهاي سازمان ثبت احوال كشور نشان مي دهد ، در سال 90 حدود 500 هزار ايراني با اتباع خارجي ازدواج كرده‌اند كه از اين آمار حدود 300 هزار نفر زن و مابقي مردان بوده اند. اين درحالي است كه بيش از اين آمار، ازدواج هاي زنان ايراني با اتباع خارجي وجود دارد كه ثبت قانوني نمي‌شود و پيامدهاي منفي زيادي را براي زنان به‌وجود مي آورد.چنانچه آمارهاي اداره كل اتباع خارجي وزارت كشور نشان مي‌دهد كه بيش از 32 هزار كودك حاصل ازدواج ثبت نشده زنان ايراني با اتباع خارجي كه عمدتا افغاني و بدون شناسنامه هستند.

يكي از پيامدهاي ازدواج با اتباع بيگانه،ترك و مهاجرت آنها،موجبات بروز نابساماني خانواده و آسيب‌هاي اجتماعي مي‌شود، چنان‌كه درگذر ازجامعه سنتي به جامعه مدرن ، ظهور ارزش ها و الگوهاي نو كه بايد نهاد خانواده توانايي مقابله با تنش‌هاي حاصل از چنين‌گذاري را داشته باشد، ناتواني خانواده در جامعه پذير كردن فرزندان به دليل از هم گسيختگي ،زمينه را براي بروز بزهكاري‌هاي اجتماعي آماده مي‌كند.

بحران هاي داخلي عامل ازدواج با اتباع بيگانه

جامعه شناسان هشدار مي دهند از نظر تابعيت، حداكثر مردان خارجي ازدواج كرده با زنان ايراني را مردان تبعه افغانستان و سپس اتباع عراقي تشكيل مي دهند. آنان بر اين باورند كه وجود بحران‌هاي اجتماعي و سياسي در اين كشورها و بازبودن درهاي كشور بر روي مهاجران و آوارگان از عوامل عمده مهاجرت وسيع و گسترده اين افراد به كشورمان بوده كه متاسفانه به علت تداوم بحران در كشورهاي مبدا ، فراهم‌بودن شرايط اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي در ايران، حضور مهاجران در كشور تداوم پيدا كرده و زنان ايراني به گمان رسيدن به آرزوهاي واهي ، تن به ازدواج با اين افراد مي‌دهند.

اين در حالي است كه همسران خارجي زنان به منظور رفت و آمد به كشورشان عمدتا از طريق مرزهاي زميني اقدام مي كنند ، اعلام مي‌كنند كه براي تردد خود دچار مشكلات زيادي نيستند كه اين بيانگر عدم وجود ، يا عدم اعمال قوانين سخت و دقيق در كنترل ورود و خروج از مرزهاست و اين مسئله خود منشاء پيامدهاي زيادي از جمله افزايش ازدواج‌هاي غيرقانوني و افزايش تعداد فرزندان بي سرپرست ، فاقد اسناد هويتي و غيره است . احسان پورمنتي مديركل امور هويتي ايرانيان خارج از كشور سازمان ثبت احوال كشور در اين زمينه تاكيد مي كند:ازدواج زنان ايراني با تبعه خارجي بدون رعايت ماده 1060 قانون مدني و اخذ پروانه زناشويي ممنوع است.

وي با اشاره به اين‌كه ثبت ازدواج براي زوجين و فرزندان آنان آثار حقوقي، مالي و اجتماعي به همراه دارد، مي گويد:به همين دليل است قانون‌گذار بر ثبت ازدواج تاكيد كرده و حتي در قانون مجازات اسلامي براي عدم ثبت ازدواج دائم مجازات در نظر گرفته شده است. در صورت عدم ثبت ازدواج و بروز اختلاف، معمولا زنان از لحاظ نفقه، مهريه، ارث و نسب فرزندان با مشكلات زيادي مواجه مي‌شوند.

وي تصريح مي كند: از آنجايي كه در ازدواج زنان ايراني با اتباع خارجي، يك طرف عقد، خارجي است ثبت ازدواج آنان براي دفاع از حقوق زن ايراني بسيار مهم و ضروري است. پورمنتي با بيان اين‌كه زنان ايراني براي ازدواج با اتباع خارجي بايد پروانه زناشويي دريافت كنند، خاطرنشان مي كند:پروانه زناشويي در داخل ايران را مقامات وزارت كشور (استانداري‌ها) و در خارج از كشور را روساي نمايندگي‌هاي جمهوري اسلامي ايران صادر مي‌كنند.

وي تاكيد مي كند: اگر بانوان ايراني بدون رعايت قوانين ، مقررات مربوطه و مشاوره‌هاي حقوقي اقدام به ازدواج با اتباع بيگانه كنند، برخي مشكلات حقوقي از جمله نبود ضمانت اجراي قانوني و رسمي تعهدات براي پايبندي زوج به ادامه زندگي و نيز بلاتكليفي وضع هويتي فرزندان آنان به وجود خواهد آمد، چراكه در قوانين فعلي يكي از شروط اصلي دريافت شناسنامه براي فرزندان متولد از مادران ايراني و پدران خارجي، ثبت ازدواج والدين آنهاست.

بيشترين ازدواج هاي زنان ايراني با اتباع بيگانه در مناطق مرزي

وي با بيان اين‌كه بيشترين ميزان ازدواج‌هاي بدون پروانه زناشويي با اتباع بيگانه در مناطق مرزي و دورافتاده است ،مي گويد: عدم اطلاع از قوانين مهم‌ترين عامل در وقوع اين نوع ازدواج‌هاست . سوسن فرهادي جامعه شناس در اين زمينه به خبرنگارقانون مي گويد: متاسفانه زنان ايراني از طريق ازدواج با اتباع خارجي كه 80 درصد آنها افغاني هستند، بدون ثبت قانوني و يا حتي رسمي ، دچار آسيب هاي روحي و رواني بسياري مي شوند.

وي ادامه مي‌دهد: به‌عنوان مثال با تداوم بازگشت اتباع كشورهاي افغانستان و عراق به كشورشان ، تشديد وضعيت مبهم زنان به طوري كه همراه شوهرشان و رفتن به مقصد آنها وضعيت حقوقي روشني نخواهند داشت و ماندن در ايران و ترك از طرف شوهرانشان از طرف ديگر مشكلات عديده‌اي براي آنان به‌وجود مي‌آورد. فرهادي توضيح مي دهد:اين زنان پس از مدتي دچار اختلالات روحي و رواني مي‌شوند و بهداشت رواني آنها به خطر مي‌افتد، آنان به يكباره خود را تنها مي‌بينند ، با تجميع اين شرايط ناگوار دچار انواع افسردگي‌ها، كاهش اعتماد به نفس، اعتياد به مواد مخدر و الكل، مشاجرات خانوادگي و غيره مي شوند.

خودكشي در 60 درصد اين زنان شايع‌تر است

اين جامعه شناس با بيان اين‌كه حدود 60 درصد اين زنان اقدام به خودكشي مي‌كنند، اظهار كرد: آنان خودكشي را راهي براي رهايي از يك مسئله يا بحران مي دانند و طرد شدگي، احساس بي‌هويتي ، ناكامي و شكست در زندگي از عوامل مهم اين پديده است.

وي، بي‌بندو باري جنسي و روسپيگري را از آسيب‌هاي اجتماعي مهم در اين زنان مي داند و مي گويد:ترس از بي‌كفايتي، بي‌هويتي، اضطراب و افسردگي، مشكلات خانوادگي و فشارهاي ممتد روحي از عواملي ديگري است كه اين گونه زنان را به سمت روسپيگري مي كشاند.

فرهادي مي‌گويد: ميان رواج پديده ازدواج زنان ايراني با اتباع بيگانه و احتمال افزايش افراد فاقد هويت، اسناد سجلي رابطه معناداري وجود دارد، به‌طوري‌كه هرچه اين پديده يعني ازدواج زنان ايراني با اتباع بيگانه افزايش يابد، تعداد افراد فاقد هويت و اسناد سجلي نيز به مراتب افزايش مي يابد.

سيدعيسي موسوي‌‌نسب مدير كل امور اتباع و مهاجران خارجي استانداري تهران نيز در اين زمينه توضيح مي دهد:هرگونه ازدواج و ثبت ازدواج با مهاجران غيرمجاز غيرقانوني است زيرا بخشي از اين ازدواج‌ها با انگيزه‌هاي سودجويي و اخذ اقامت با استفاده از نا آگاهي زنان ايراني صورت مي‌گيرد.

وي تصريح مي كند: اين در حالي است كه فرزندان بلاتكليف و زنان رها شده، حاصل ازدواج با مهاجران غيرمجاز است و ما نيز به دليل عدم در اختيار داشتن مدارك حقوقي از آنها، نمي‌توانيم از حقوق اين زنان و فرزندان رها شده دفاع كنيم. موسوي‌نسب از زنان ايراني خواست تا در صورت ازدواج با مردان تبعه خارجي با استانداري تهران مشورت و همفكري‌هاي لازم را داشته باشند تا در چارچوب قوانين و ضوابط ازدواج آنها به ثبت قانوني برسد.
----------------------------------
یادداشت شردبیر:
چگونه می توان از علاقمندی بین دوملت جلوگیری نمود؟ امروز از نظر دولت ایران، ازدواج بانوان ایرانی با هر ملیتی رواست الا افغانی! چنانچه دیدیم که در جنوب ایران با اتباع چین( که با احترام بودایی هستند) ازدواج های زیادی صورت گرفته است با اتباع عراقی همچنین ولی با افغانی جرم دارد و جریمه خواهید شد. مخصوصا افغانی!

تشديد شناسايي و جمع‌آوري اتباع غيرمجاز بيگانه در البرز

1391/12/10 پنجشنبهتشديد شناسايي و جمع‌آوري اتباع غيرمجاز بيگانه در البرزسرپرست اداره كل امور اتباع بيگانه و مهاجرين استان البرز از تشديد شناسايي و جمع‌آوري اتباع بيگانه غيرمجاز در اين استان خبر داد.
به گزارش اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي به نقل از خبرگزاري فارس ، غفور قاسم پور اظهار داشت: اجراي طرح آمايش توانست بسياري از اهداف ما را در اجراي شناسايي و جمع‌آوري اتباع بيگانه غيرمجاز محقق سازد اما با توجه به گستردگي كلانشهر كرج اين افراد در نقاط مختلف كرج حضور دارند.
وي ادامه داد: با توجه به تمهيدات انديشيده شده جمع‌آوري اتباع غيرمجاز در استان با جديت بيشتري دنبال مي‌شود و اين مهم در دستور كار جدي اين اداره كل قرار دارد.
اين مسئول با بيان اينكه طرح جمع‌آوري اتباع بيگانه غيرمجاز در ماه‌هاي پاياني سال با جديت بيشتري دنبال مي‌شود افزود: با توجه به تمهيدات انديشيده شده اتباع افغانستان را به بازگشت عزتمندانه به كشور خود تشويق خواهيم كرد.
وي ادامه داد: افغان‌ها با حضور خود در كشورشان مي‌توانند در راستاي كاهش وابستگي‌هاي مالي- تجاري، اقتصادي به سازندگي و اعتلاي كشورشان كمك كنند.

*برخورد جدي با كارفرماياني كه از تبعه خارجي غيرمجاز استفاده مي‌كنند

اين مسئول با بيان اينكه برخورد جدي با كارفرمايان كه از تبعه خارجي غيرمجاز استفاده مي‌كنند در اولويت كاري ما است افزود: اين اقدام در راستاي ساماندهي و جمع‌آوري اتباع غيرمجاز بوده و يا فاقد پروانه كار انجام مي‌شود.
وي با اشاره به اين كه اين طرح با همكاري اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي و نيروي انتظامي در حال اجرا است گفت: با كارفرمايان متخلف برخورد و طبق قانون به دادگاه معرفي خواهند شد.
سرپرست اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي استانداري البرز واگذاري، رهن و اجاره هرگونه واحد صنفي، تجاري، توليدي و خدماتي همچنين وسايل نقليه به اتباع خارجي را نيز ممنوع اعلام كرد و اظهار داشت: با خاطيان اين امر به شدت برخورد مي‌شود.
-------------------------
یادداشت شردبیر:
و همچنان این قصه ادامه دارد.هرساله در ماه های پایانی سال از دیماه شروع به جمع آوری و آزار و اذیت مهاجرین افغانی می نمایند و  بهانه ای بیش نیست. تا ببینیم امسال بازهم پارک صفه در اصفهان ممنوع الافغانی می شود یا جایی دیگر!
فکر کنم امسال درر کرج این برنامه ادامه پیداکند.

خدمات برجسته تر و درخشان ايران به اتباع افغاني

خدمات برجسته تر و درخشان ايران به اتباع افغانيمدير كل اداره امور اتباع و مهاجرين خارجي وزارت كشور با اشاره به خدماتي كه جمهوري اسلامي به اتباع خارجي به ويژه مهاجرين افغان ارائه مي كند افزود: اين خدمات به اذعان اتباع خارجي هر سال برجسته تر و درخشانتر مي شود.
به گزارش اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي به نقل از پايگاه خبري پليس ؛ عزيز كاظمي درهمايش مديران كل ادارات امور اتباع و مهاجرين خارجي استانهاي كشور در مشهد افزود: تلاشي كه براي بازگشت داوطلبانه مهاجرين افغان انجام مي شود اقدامي دوطرفه است و بطور قطع دولت افغانستان هم بايد در بازگشت داوطلبانه كمك كند.
وي گفت: هدف اصلي ما فراهم كردن زمينه بازگشت داوطلبانه مهاجرين به كشورشان و مشاركت آنان در بازسازي موطن و سرزمين خود است.
مديركل اداره امور اتباع و مهاجرين خارجي در وزارت كشور اظهار داشت: در برنامه پيشنهادي ايران براي بازگشت مهاجرين در سال آينده، كميسارياي ملل متحد در امور پناهندگان، جمهوري اسلامي ايران و دولت افغانستان هر يك بايد بخشي از كار را برعهده گرفته و انجام دهند.
وي گفت: اقدامي كه جمهوري اسلامي ايران در زمينه بازگشت مهاجرين بايد انجام دهد شناسايي افراد و توافق بر سر افرادي است كه بايد برگردند ضمن آنكه دولت افغانستان نيز تعهداتي در ايجاد شرايط زندگي مناسب از قبيل مسكن، بهداشت، آموزش و شغل دارد و كميسارياي ملل متحد در امور پناهندگان هم كمكهاي مالي را بايد انجام دهد كه به نظر مي رسد مشكلي در اين زمينه نداشته باشد.
كاظمي با اشاره به خدماتي كه جمهوري اسلامي به اتباع خارجي به ويژه مهاجرين افغان ارائه مي كند افزود: اين خدمات به اذعان اتباع خارجي هر سال برجسته تر و درخشانتر مي شود.
وي گفت: مسوولان بلندپايه نظام همواره بر مراعات شرايط اتباع خارجي به عنوان ميهمانان كشور تاكيد داشته اند و تاكنون نيز خدمات مختلفي در زمينه هاي آموزشي، بهداشتي، درماني و مهارت آموزي به آنان ارائه شده است.
او ادامه داد: 158 هزار افغان آسيب پذير به صورت رايگان زيرپوشش خدمات بيمه تكميلي قرار مي گيرند كه شامل زنان سرپرست خانوار، بيماران خاص و خانواده هاي آنان هستند.
وي اظهار داشت: ساير مهاجرين افغان براي بيمه تكميلي هر فرد بايد سالانه 900هزار ريال پرداخت كنند.
مديركل اداره امور اتباع و مهاجرين خارجي در وزارت كشور گفت: علاوه بر اين هم اكنون 15 هزار دانش آموخته افغان در ايران هستند و 11 هزار دانشجو و بيش از 300 هزار دانش آموز افغان در مراكز آموزش عالي و مدارس كشورمان تحصيل مي كنند.
كاظمي افزود: تمام افراد بازمانده از تحصيل خانواده مهاجرين نيز از آموزشهاي سوادآموزي برخوردار مي شوند.
وي همچنين با اشاره به برگزاري همايش مديران كل امور اتباع و مهاجرين خارجي در مشهد گفت: اين نشست به منظور جمع بندي عملكرد سال 1391 و بررسي وضعيت موجود اتباع خارجي در كشور برپا شده است.
كاظمي افزود: چگونگي خدمات سال آينده به مهاجرين خارجي و مشكلات و راهكارهاي پيشنهادي در اين زمينه نيز در اين همايش دو روزه مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.
---------------------------
یادداشت شردبیر:
روز به روز بدتر می شود که برجسته تر نمی شود بلکه بدبختی ما را برجسته تر می کنند و بر عنایات و الطاف خود  بنام و نشان فقط می افزایند.
امیدوار هستیم که دولت ایران و ایرانی ها نیز به این نتیجه رسیده باشند که بجز حمال و بنا  چیز دیگری تحویل افغانستان نمی دهند. در حالیکه پاکستان سرمایه دار و اقتصاد دان و اروپا عالم و دانشمند تحویل افغانستان داده است در این سی سال! از ایران چه رسیده است؟ اختلاف افکنی و برادر کشی و .....

ميزباني خوب جمهوري اسلامي ايران از اتباع افغان قابل تقدير است

ميزباني خوب جمهوري اسلامي ايران از اتباع افغان قابل تقدير است

سركنسول كشور افغانستان درجمهوري اسلامي ايران گفت: همكاري و ميزباني مطلوب جمهوري اسلامي ايران با اتباع اين كشور قابل تقدير است.

به گزارش اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي به نقل از خبرگزاري ايرنا ،محمد ظاهر نورستانيدربوشهر افزود: از بدو پيروزي انقلاب اسلامي ايران با وجود جنگ تحميلي و مشكلات داخلي اما تاكنون ميزباني خوبي از اتباع كشورافغانستان انجام شده است.

وي يادآورشد: جمهوري اسلامي ايران يكي از كشورهاي نيك، خوب و دوست داشتي افغانستان است كه مشتركات فراواني در زمينه هاي فرهنگي، ديني، زباني، جغرافيايي و تاريخي با هم دارند.

سركنسول كشور افغانستان در جمهوري اسلامي ايران ادامه داد: پارسال تصميم نيكي بين دو كشور دوست و برادر ايران و افغانستان براي صدور پاسپورت اتباع افغان انجام شد كه براساس آن افغان ها بدون آنكه به افغانستان بروند در داخل ايران بتواند پاسپورت بگيرند و كارت اقامه دريافت كنند.

نورستاني با قدرداني از مسوولان وزارت امور خارجه، امور اتباع و گذرنامه جمهوري اسلامي ايران اظهاركرد: براساس اين تصميم مشترك تاكنون 150 هزار پاسپورت براي اتباع افغان صادر شده است.

وي گفت: در استان بوشهر نيز 10 هزار نفر از اتباع كشور افغانستان داراي كارت اقامه هستند و پنج هزار نفر نيز براي دريافت كارت نام نويسي كرده اند.

سركنسول كشور افغانستان درجمهوري اسلامي ايران افزود: بررسي ها نشان مي دهد اتباع افغان در استان بوشهر بدليل همكاري مسوولان مربوطه داراي كمترين مشكل در زمينه صدور و تمديد پاسپورت و مسايل حقوقي هستند.

وي در زمينه مهاجرت غيرقانوني اتباع افغان به جمهوري اسلامي ايران نيز يادآورشد: ورود اكثر مهاجرين غيرقانوني به ايران از طريق مرز مشترك پاكستان انجام مي شود.

نورستاني گفت: قاچاچيان در ازاي گرفتن مبالغ بالا مهاجرين غير قانوني را وارد مرزهاي جمهوري اسلامي ايران مي كنند كه بسياري از آنها نيز بدليل چندين شبانه روز پياده روي و تصادف جان خود را از دست مي دهند.
---------------
یادداشت شردبیر:
در مورد بوشهر؟ مگر بوشهر و بندر عباس برای اتباع افغانی ممنوع نشده بود؟ که حالا شما بدین صورت کارت اقامه و لیست ثبت نام ارائه میدهید؟
و اما قسمت آخر: اگر بدلایل گقته شده مهاجرین تلف نشوند ما خود به آنها شلیک کرده و آنها را بقتل می رسانیم. حال درون صندوق عقب موتر باشد یا در حال گذر از جاده یا اینکه حتی به بیمارستان رسیده باشد ما باز بنا بر وظیفه خود وی را به اردوگاه مراقبتی انتقال می دهیم.